Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Parapszichológia

Mi is az a parapszichológia? Sokan megijednek e szó hallatán pedig ez egy csodálatos módszer arra, hogy megismerjük önmagunkat és élethelyzeteinket, valamint azokra megoldásokat találjunk...Mindenkinek szeretettel ajánlom.

Arra gondoltam, bemásolom azt a kis mondatot, ami a diplomámban is olvasható, mert ez tömören és közérthetően foglalja össze a lényeget...

"...A parapszichológus az emberi test, lélek, szellem hármassàgát kezeli, extraszenz kèpességeinek felhasználàsàval javítja a hozzá fordulók egészségügyi, családi és egyéb helyzetét, mindenkoron a Páciens érdekeit tartva szem előtt."

Ha van egy élethelyzet, és nem tudsz vele mit kezdeni, ha van egy konfliktushelyzeted, és nem látod a kiutat, ha nem érted, mit miért csinálsz, ha szeretnél segíteni gyermekeidnek, hogy könnyebben megismerhessék önmagukat, szeretnél helyes irányt mutatni nekik ahelyett, hogy saját meg nem valósult álmaidat rajtuk keresztül vinnéd véghez, ha van egy betegséged, legyen az akkut vagy krónikus és szívesen megértenéd, miért bukkant fel és hogyan tudnád esetlegesen meggyógyítani magad...

Ami az én mottóm, hogy önmagad irányába mindig légy őszinte, mert csakis te magad gyógyíthatod meg magad, oldhatod meg a problémáidat. Minden és mindenki csak segítség.

Szelidítsd meg egodat és hagyd hogy az elemek (tűz, föld, levegő, víz) átjárhassák egész lényedet. Akkor minden rendben lesz.

Többféle eszköze van a parapszichológiának:

  • személyes konzultáció
  • egyéni és csoportos elmélyülések célirányosan az adott probléma kezelésére, melynek segítségével a megoldandó probléma gócpontjára lelhetünk, oldásával közelebb juthatunk a gyógyuláshoz
  • szükség esetén vízi terápia
  • stressz oldó masszázs terápia jelleggel, kiegészítésképpen
  • kronopszichológiai elemzés

 

Egy izgalmas lehetőség mindenképpen. Kérdezz, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy közösen indulhassunk el lelked útvesztőjén, hogy meglelhessük a helyes irányt.

 

Egy csodás tapasztalás:

Vízi tornát tartottam az egyik uszodában. Egy 60 körüli férfi jött oda hozzám, hogy szeretné, ha megtanítanám úszni. Kiderült, hogy 17 éves korában volt egy vízbefulladás közeli élménye és ettől nem érzi magát biztonságban a vízben. 6 alkalommal találkoztunk mindösszesen. Első alkalommal kis vízbe mentünk, felfektettem a vízre mindenféle segédeszközökkel és ringattam, ide- oda mozgattam a vízben, hogy megnézzem, bizonyos helyzetekre hogy reagál a teste, hol találhatóak feszülések, stb, illetve barátkoztunk a vízzel, milyen rajta fekve, víz alatt, hogy kell lélegezni és lazítani tudni. 2 alkalommal végeztünk különféle egyéni meditációkat, amik alatt oldottuk a stressz pontokat, és négyszeri vízben való foglalkozás végére mély vízben megállás nélül végig úszott egy hosszt gyors úszásban úgy, hogy előtte csak mellen tudott picit úszni.

 

Ilyeneket varázsolhat ez a tudomány.

 

 

 

Elérhetőség

Nagy Viktória

+36-70-369-8957

tlharmonia@gmail.com

eOldal.hu, 2007-2021 © Minden jog fenntartva.